Της γραφειοκρατίας το… ανάγνωσμα μεταξύ ΕΟΚ – FIBA για την άρση του απαγορευτικού!

Για αύριο μετατέθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα της άρσης της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA. Στον Άρη περιμένουν την ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στην ΕΟΚ και την Παγκόσμια ομοσπονδία, ευελπιστώντας πως άμεσα θα ανάψει το πράσινο φως για τη λήξη της τιμωρίας.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ “αλλεπάλληλες ήταν οι σημερινές (18/8) επαφές ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και την ΕΟΚ, αναφορικά με το θέμα του απαγορευτικού που έχει επιβληθεί στην ομάδα από τον Ιανουάριο του 2012.

Η ΕΟΚ ζήτησε εγγράφως το αίτημα της FIBA για αποστολή επιστολής με την οποία η Ελληνική Ομοσπονδία θα εγγυάται ότι θα παρακολουθεί την ομαλή πορεία των διακανονισμών που έχει επιτύχει η ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές της. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, η FIBA θα στείλει αύριο (19/8) εγγράφως το σχετικό αίτημα. Η ΕΟΚ διεμήνυσε ότι από τη στιγμή που θα το λάβει, θα στείλει άμεσα τη σχετική επιστολή στη FIBA.

Η επόμενη κίνηση της ΚΑΕ Άρης θα είναι να καταθέσει τα χρήματα της προκαταβολής στο λογαριασμό του Άαρον Μάιλς, προκειμένου η FIBA να ανάψει το «πράσινο φως» για την άρση του απαγορευτικού.

 

To Top