ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Περιμένει με υπομονή για Κατσίβελη ο Αρης, ελπίζει ο Καστρίτης

Ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος του Αρη και μάλιστα έχει γίνει μια καλή πρόταση για τα δεδομένα της ομάδας.

Ο Γιάννης Καστρίτης παρέμεινε στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας, τον έμπειρο παίκτη, που φέτος έκανε μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Κολοσσού.

Ο Κατσίβελης μετά τα μέσα του α’ γύρου είχε εξαιρετική χρονιά με τους «θαλασσί», οι οποίοι επίσης θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Οι σειρήνες πάντως ηχούν στ’ αυτιά του από Προμηθέα Πάτρας και Άρη και ο ίδιος θα κληθεί να αποφασίσει τι θα κάνει στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πιέζει διακριτικά την πλευρά του παίκτη, που έκανε καλή χρονιά με τον Κολοσσό. Η (οριστική) παρουσία του Αρη στους ομίλους της διοργάνωσης, αυτομάτως θα δώσει ισχυρότατο πλεονέκτημα για την απόκτηση του Κατσίβελη. Κατά τις ίδιες πηγές μάλιστα, οι «κίτρινοι» έχουν ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του αθλητή ότι θα «ματσάρουν» τη βελτιωμένη προσφορά του Προμηθέα Πατρών δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την έντονη επιθυμία τους για την απόκτηση του παίκτη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας για έναν παίκτη-κλειδί για τον Γιάννη Καστρίτη.

To Top