ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει… νεότερα από τους τραυματίες Βερστράτε και Βέλεθ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο προηγούμενος κύκλος αγώνων του Άρη, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League. O Άρης πήρε μια νίκη… ψυχολογίας κόντρα στον αντίπαλο στον τελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκό, μετά την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, με καλές εμφανίσεις και στους δύο αγώνες.

Ξεκάθαρα ο Άρης ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια, αναμένοντας ένα φινάλε με την κατάκτηση του τίτλου! Αγωνιστικά, ο Άκης Μάντζιος άφησε τους παίκτες του δύο ημέρες να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν μετά τον αγώνα στη Λεωφόρο. Από χθεςη ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις και την αρχή της προετοιμασίας για τους αγώνες που απομένουν ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Χθες και σήμερα θα ξεκαθαρίσει, αν όλοι είναι σε καλή κατάσταση μετά την προηγούμενη αναμέτρηση, αλλά κι αν οι δύο που αντιμετώπιζαν προβλήματα πριν από το παιχνίδι, οι Μπίργκερ Βερστράτε και Φραν Βέλεθ είναι σε θέση να μπούνε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μια και ο προπονητής θέλει όσο πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου, να είναι όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι…

To Top