Περιμένει Παπαστεριανό, αποφασίζει για τον φορ (Αγγελούδης ή Διαμαντάκος), βγάζει αποστολή

Μία και σήμερα! Τα τελικά του πλάνα εν όψει της οριακής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζει ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Μπορεί επί αρκετές ημέρες να αμφιταλαντεύτηκε για αρκετές θέσεις, όμως πια η μοναδική για την οποία δεν έχει καταλήξει, είναι αυτή στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί το δίλημμα του πλέον συγκεντρώνεται στην επιλογή «Διαμαντάκος ή Αγγελούδης», με τις πιθανότητες πλέον στο 50-50.

Παράλληλα, ο 46χρονος προπονητής περιμένει να δει σήμερα την κατάσταση του τραυματισμού του Παπαστεριανού. Ο Έλληνας μέσος χτύπησε στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αποχώρησε με πόνους. Σήμερα θα φανεί αν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Σούλη Παπαδόπουλο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να «κλείσει» το δίδυμο με τον Τριανταφυλλάκο στα αμυντικά χαφ. Λίγο πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Τάτος και στις πτέρυγες οι Καζναφέρης, Γιαννιώτας.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Διούδης θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ, με την αμυντική τετράδα, να στελεχώνεται από τους Παπαζαχαρία, Ζαραδούκα στα δύο άκρα, με τους Κοέλιο και Πουλίδο, να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης στο Νέο Ρύσιο, ο Παπαδόπουλους θα ανακοινώσει και την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα.

 

To Top