Περιμένει Πουλίδο, κάνει δοκιμές

«Γρίφος» για δυνατούς λύτες είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει στο δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σούλης Παπαδόπουλος, από την στιγμή που οι λύσεις, τις οποίες έχει στα χέρια του είναι περιορισμένες, ιδίως στις θέσεις της άμυνας, όπου σίγουρος απών είναι ο τιμωρημένος, Μιχάλης Κύργιας.

Έτσι, λοιπόν, όσον αφορά στην τετράδα της άμυνας, οι Καραγκούνης, Πουλίδο, Ηρακλής και Μαργαρίτης δείχνουν να έχουν το προβάδισμα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μάλιστα, ο Ισπανός, αν και ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αυχένα, θεωρείται δύσκολο να χάσει το ματς, αφού υπάρχει η πεποίθηση ότι θα προλάβει. Από εκεί και πέρα, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι υπόλοιπες έξι θέσεις παραμένουν ακόμα… κενές.

Αναφορικά με τις θέσεις των αμυντικών μέσων, φαβορί δείχνουν να είναι οι Οικονομόπουλος και Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε χθες την ευκαιρία να δοκιμάσει τους Μανιά-Καραγιάννη στα δύο άκρα και τον Σουνά να παίρνει τη θέση του, επίσης, τιμωρημένου Τάτου.

Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης, ο Αγκάνθο πιθανότατα θα πάρει φανέλα βασικού, αφού ο προπονητής του Άρη ποντάρει πολλά στον Ισπανό επιθετικό και ο ίδιος, από την πλευρά του, επί ημερών Παπαδόπουλου, δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

To Top