Περιμένει Πουλίδο, ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που αναζητεί

Παράταση στην αγωνία για την συμμετοχή του Ρούμπεν Πουλίδο στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός το… παλεύει, το ιατρικό “ανακοινωθέν” δίνει αρκετά γκρίζους τόνους και ο Γιάννης Χατζηνικολάου αναζητεί εναλλακτικές λύσεις για την “καρδιά” της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Η ενδεχόμενη απουσία του 33χρονου αρχηγού υποχρεώνει τον Χατζηνικολάου να ετοιμάζει και το εναλλακτικό πλάνο για τον αντικαταστάτη του, εφόσον δεν καταφέρει να προπονηθεί την Παρασκευή.

Τα κουκιά είναι “μετρημένα”: ο Ανδρέας Ηρακλής, ο οποίος έχει παιχνίδια και σε φιλικά και στο πρωτάθλημα, ο Τέλης Καρασαλίδης και που ήταν στην 20άδα των δυο πρώτων αγώνων αλλά έμεινε εκτός και ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής.

Παράλληλα, υπάρχει η… εν δυνάμει περίπτωση του Ροκ Έλσνερ για τα στόπερ, ειδικά σε ένα σενάριο που θέλει “γεμάτο” κέντρο με Παπαδόπουλο και ενδεχόμενως του Τριανταφυλλάκο, Οικονομόπουλο.

Όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου και τον Δημήτρη Μπουγιουκλή να παίρνουν τις τελικές αποφάσεις, πάντα περιμένοντας τον Πουλίδο.

To Top