Περιμένει Πουλίδο, (προ)ετοιμάζει Παντίδο

Η συμμετοχή του Ρούμπεν Πουλίδο στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ παραμένει αμφίβολη. Δίπλα στο όνομα του Ισπανού, ο Μάκης Κατσαβάκης έχει βάλει ήδη ένα ερωτηματικό.

Ο Πουλίδο ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον προσαγωγό και ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή. Οι πιθανότητες να είναι έτοιμος ο Ισπανός είναι μοιρασμένες. Ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός ήταν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας άτυχος, μια και έχασε το κυριότερο μέρος και όλα τα φιλικά στο εξωτερικό…

Ήδη ξεκίνησε αγώνα δρόμου για να προλάβει με την πείρα και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες να βοηθήσει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Κατσαβάκης σε περίπτωση που ο Πουλίδο δεν καταφέρει να είναι παρών στην Τούμπα ετοιμάζει τον Νίκο Παντίδο, έναν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τη μέχρι τώρα παρουσία του, για την απόδοση και την αγωνιστικότητά του. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός σε όλα τα φιλικά και τα πρώτα τρία παιχνίδια, δεν ξεκίνησε στο ματς με την Κέρκυρα αλλά η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα δείχνει πλέον πολύ πιθανή.

Μέχρι και την τελευταία προπόνηση της Πρασκευή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Πουλίδο, την ώρα που ο Παντίδος δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί σε μια ακόμη δύσκολη αποστολή στο κέντρο της κιτρινόμαυρης άμυνας.

To Top