ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει προτάσεις ο Ερασιτέχνης, σενάρια για “δεύτερη λύση”

Η τοποθέτηση του Τάσου Οικονόμου, προέδρου του ΑΣ Άρης, στο PRESSARIS έδωσε το στίγμα της “επόμενης μέρας” για τον Άρη. “Θα κάνουμε τη γενική συνέλευση και τότε θα δούμε τις προσφορές. Ας αποφασίσει αρχικά το σώμα το κεφάλαιο και τα συζητάμε όλα μετά πιο επίσημα” είπε σχετικά με το διοικητικό-επενδυτικό ενδιαφέρον για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι γεγονός ότι παράλληλα με την αναμονή που υφίσταται, αναφορικά με την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Football League, ο ΑΣ Αρης προετοιμάζεται για τον ορισμό της σημαντικότατης έκτακτης γενικής συνέλευσης που πρέπει να συγκληθεί, ώστε το σώμα να αποφασίσει ποιος θα αναλάβει να “τρέξει”’ τη νέα ΠΑΕ που όπως όλα δείχνουν θα δημιουργηθεί, με την τυπική εξασφάλιση της ανόδου.

ήδη υπάρχουν σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και για “δεύτερη λύση” πλην της οικογένειας Καλαϊτζίδη, ειδικά όταν αναμένεται ο σύλλογος να είναι καθαρός από χρέη και σίγουρα ελκυστικότερος για τον εκάστοτε επενδυτή. «Εχω ακούσει κι εγώ για ενδιαφερομένους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα επίσημο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η διάθεση του τωρινού επενδυτή μόνο, Άλεξ Κάλας” όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Οικονόμου.

Σε λίγες μέρες θα κριθεί η επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας και η κρισιμότητα των στιγμών είναι δεδομένη, με τον Ερασιτέχνη να περιμένει τις όποιες προτάσεις…

To Top