Περιμένει τα νεότερα για Ανσαριφάρντ ενόψει Κυπέλλου

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του ζητώντας αρχικά αλλαγή αλλά στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφασή του. Προτίμησε να συνεχίσει, να βγάλει το ημίχρονο και στη συνέχεια να παραχωρήσει τη θέση του στον Λορέν Μορόν.

Όλοι στον Άρη ανησύχησαν για κάποιον μυϊκό τραυματισμό. Όμως η εμπειρία του Ιρανού επιθετικού τον έκανε να αποφύγει κάτι τέτοιο και περισσότερο ήταν χτύπημα που δέχθηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας.

Παρόλα αυτά οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τα νεότερα από την υγεία του για να δει και ο Άκης Μάντζιος αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για τη ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Σχετική ερώτηση δέχθηκε χθες ο προπονητής του Άρη απαντώντας ως εξής: “Ο Καρίμ είχε ένα πρόβλημα… Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Καρίμ θέλει τον χρόνο του… Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός χαρακτήρας”.

Κατά την παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ανσαριφάρντ είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή για τον Άρη με το μπάσιμο από τα δεξιά και το διαγώνιο σουτ, αλλά και το ασίστ στο γκολ του Φετφατζίδη.

To Top