ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει την “ανάσταση” στις 29 Απριλίου από το CAS ο Άρης

Εβδομάδα CAS είναι αυτή που ξεκινά από σήμερα για τον Άρη, καθώς στις 29 Απριλίου οι κιτρινόμαυροι περιμένουν να μάθουν τα ευχάριστα. Δηλαδή ότι ξεπέρασαν τον… σκόπελο του Ντουρμισάι και πως πλέον μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στη μεταγραφική αγορά.

Θυμίζουμε πως το CAS έχει προχωρήσει σε 10 αναβολές της υπόθεσης Ντουρμισάι και στον Άρη ευελπιστούν να μην υπάρχει ενδέκατη αλλά οριστική απόφαση.

Η “Μεγάλη Παρασκευή” του Άρη να είναι αναστάσιμη και να μην κουβαλήσει τον… σταυρό του μαρτυρίου. Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να βγει η απόφαση που θα τους δίνει τη δυνατότητα για μεταγραφές.

Περιμένουμε μια απόφαση που είτε:

Α. θα απαλλάσσει οριστικά τον Άρη από ένα απίστευτο “γόρδιο δεσμό” δύο χρόνων με αθώωση, ενδεχομένως και παραγραφή της ποινής.

Β. θα του επιβάλλει ποινή με αναστολή, μια και έχει προχωρήσει στην καταβολή πολλών εκατομμυρίων ευρώ για παλιές “αμαρτίες”, δείχνοντας έμπρακτα ότι βαδίζει στον δρόμο της σωστής οικονομικής διαχείρισης.

Γ. θα του επιβάλλει πρόστιμο ως τιμωρία.

Δ. θα διατηρήσει την ποινή δίχως ανασταλτικό χαρακτήρα με απαγόρευση μεταγραφών. Αυτό είναι και το κακό σενάριο που θα σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν (συνολικά 13) και μάλιστα από μειονεκτική θέση.

To Top