Κρούση και σε Σφακιανάκη, ο Άρης περιμένει απάντηση

Το ηχηρό “χαστούκι” που δέχτηκε ο Άρης και η ντροπιαστική ήττα από τον Καμπανιακό, θορύβησε τους πάντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Το μήνυμα για επιτακτική αγωνιστική ενίσχυση, ήταν πασιφανές.

Οι επιλογές που έχουν απομείνει είναι ελάχιστες, με τους κίτρινους να έχουν αρκετά κενά στο ρόστερ τους. Ένα από αυτά, θέλουν οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ να το καλύψουν με την απόκτηση του Στέλιου Σφακιανάκη.

Ο Γερμανοθρεμμένος μέσος είναι 38 χρόνωνέχει μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό, που αγωνίστηκε με επιτυχία για δύο χρόνια και μέχρι στιγμής αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πολύπειρος κεντρώος (αγωνίστηκε σε Καβάλα, Ολυμπιακό, Ξάνθη, ΟΦΗ, Ατρόμητο), θέλει να κλείσει την καριέρα του σε εναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Άρης και ειναι θετικός στο να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Καλαιτζίδης μίλησε με τον ίδιο και περιμένει την απάντησή του μέχρι την αυριανή ημέρα. Η έλλειψη έμπειρων παιχτών, μέχρι στιγμής της ομάδας, ειναι οφθαλμοφανής. Έτσι είναι λογικό, η όλη σκεπτική στις αξιολογήσεις των νέων μεταγραφών να προσεγγίζει, την πείρα και την δύναμη που επιβάλλεται να έχει ως χαρακτηριστικό ενας ποδοσφαιριστής ώστε να αντεπεξέλθει στις περιστάσεις της κατηγορίας.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top