ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει την απολογία του Σούντγκρεν και παράλληλα δρομολογεί το “διαζύγιο” μαζί του…

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ενημερώθηκε προ ημερών από την διοίκηση του Άρη να απολογηθεί γραπτώς μετά το Πάσχα, για τις δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, οι οποίες αυτομάτως τον έθεσαν εκτός ομάδας.

Mέσα στην εβδομάδα αναμένεται να φτάσει στα χέρια των ιθυνόντων του Άρη η απολογία του ποδοσφαιριστή και αναλόγως να κινηθούν, με τα όσα προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Ενήμερος είναι παράλληλα από την πρώτη στιγμή και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, από τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” ζήτησαν να του βρει ομάδα, ώστε να αποχωρήσει.

Στόχος του Άρη δεν είναι να δοθεί δανεικός ο 30χρονος αμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, αλλά να αποδεσμευτεί μια και καλή από τον Σουηδό.

Άλλωστε, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν το πλεονέκτημα των δηλώσεων του Σούντγκρεν, καθώς ότι κι αν γίνει από εδώ και στο εξής θα είναι με την υπαιτιότητα του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που με τις ανακρίβειές του, δυσφήμισε τον σύλλογο, σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης.

Η απόφαση είναι ειλημμένη από πλευράς Άρη να προχωρήσει το “διαζύγιο” με τον Σουηδό, καθώς πέρα από τις δηλώσεις, υπήρχε απογοήτευση έντονη και για την αγωνιστική του παρουσία, όλη τη φετινή σεζόν.

 

To Top