Περιμένει την ενημερότητα και στην συνέχεια στην ΕΠΟ για τα έξι δελτία!

To τελευταίο επεισόδιο του… θρίλερ με τα δελτία περιμένουν να παιχθεί, όλοι στον Άρη, μετά τη χθεσινή αποστολή στην Αθήνα. Οι κίτρινοι περιμένουν να έχουν από σήμερα στα… χέρια τους την (προσωρινή) φορολογική ενημερότητα και στη συνέχεια να την προωθήσουν στην ΕΠΟ, ώστε να επικυρωθούν τα δελτία και να κλείσει οριστικά θετικά η υπόθεση αυτή.

Προηγήθηκε βέβαια μια σειρά προσπαθειών που ξεκίνησε από την περασμένη βδομάδα και κορυφώθηκε χθες στην Αθήνα, με τη συνάντηση που έγινε με τον Χάρη Θεοχάρη, Γενικό Γραμματέα Εσόδων και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα, παρουσία των βουλευτών Γιάννη Ιωαννίδη, Πάρι Κουκουλόπουλου, αλλά και του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δριβελέγκα.

Ο Θεοχάρης άκουσε προσεκτικά την επιχειρηματολογία των κίτρινων, διαπίστωσε ότι κινούνται στο πλαίσιο της νομιμότητας, βάσει μάλιστα δικαστικών αποφάσεων και έδωσε το προφορικό «οκ» ώστε να δοθεί στον Άρη προσωρινή φορολογική ενημερότητα μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου!

Σήμερα αναμένεται να παραληφθεί η φορολογική ενημερότητα από τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και να ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να βγουν τα δελτία έξι παικτών: Μπουγαΐδης, Βλάχος, Κουσίδης, Καμινιώτης, Γουναρίδης, Μπακασέτας. Η ΕΠΟ δεν θα έχει πλέον καμία πρόφαση για να τηρήσει την νομιμότητα…

To Top