ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει την επιστροφή των Ματίγια και Μπα ο Ένινγκ, ανεβαίνει η ένταση στις προπονήσεις

Σε διάστημα δύο εβδομάδων, όταν και ξεκίνησαν πάλι οι προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο, ο Άρης μέτρησε τρεις απουσίες παικτών με μικροτραυματισμούς.

Ο λόγος για τους (κατά σειρά) Αμπού Μπα (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα), Χαβιέ Ματίγια (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Φαμπιάν Έμαν (ενοχλήσεις στη γάμπα). Όλοι τους ακολούθησαν θεραπεία, με τους δύο πρώτους να ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις, κάνοντας ατομικό, ενώ ενδεχομένως και σήμερα θα μπουν σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Από την άλλη ο Αυστριακός τερματοφύλακας ακολούθησε χθες θεραπεία. Ανησυχία για τους μικροτραυματισμούς των συγκεκριμένων παικτών δεν υπάρχει, καθώς και οι τρεις απέχουν από τις προπονήσεις περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Με την επανέναρξη των πλέι οφ να πλησιάζει (6-7 Ιουνίου), ο Μίχαελ Ένινγκ θέλει να έχει όλους τους παίκτες υγιείς και στη διάθεσή του, καθώς ουσιαστικά από αυτή την εβδομάδα και έπειτα θα αρχίσει η ομάδα να βάζει ολοένα και περισσότερη ένταση στις προπονήσεις, προκειμένου οι παίκτες να αποκτήσουν και πάλι τη χαμένη φόρμα τους και να μπουν σε διαδικασία αγώνων.

To Top