ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Περιμένει τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου στο Παλέ!

Ο Άρης επιστρέφει στο “σπίτι” του σε μια ακόμη Ευρωπαϊκή βραδιά, υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ και σίγουρα περιμένει την δυναμική συμπαράσταση του κόσμου του σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο…

Όπως σημείωσε και ο Γιάννης Καστρίτης: «Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ με την Γκραν Κανάρια, όπως μας βοηθάει ένα γεμάτο γήπεδο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το έχουμε πει και περισσότερο τα νέα παιδιά το βιώνουν αυτό, που βλέπουν το πόσο κοντά είναι ο κόσμος στην ομάδα, αλλά και εμείς καθημερινά βλέπουμε το πόσο αυτό τους επηρεάζει θετικά. Οπότε, για ακόμη μία φορά, θα εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για τη στήριξή του και μακάρι και αύριο να είναι μαζικά δίπλα μας και να μας σπρώξει σε μία νίκη».

Από την πλευρά του, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης συμπλήρωσε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Θα φανεί αύριο ποιος έχει μεγαλύτερη ποιότητα, ποιος θέλει τη νίκη περισσότερο. Πιστεύω θα κερδίσει αυτός που θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου, θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα εμφανίσουμε ένα πρόσωπο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε τη νίκη».

To Top