ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιμένει τις εξελίξεις για Μπάνκστον για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα

Ο Κρις Μπάνκστον είναι ο “εκλεκτός” του Γιάννη Καστρίτη για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάνι Μπέιτς, αλλά υπάρχει η εκκρεμότητα της αποδέσμευσης του από την Χαποέλ Μπερ Σεβά, με την οποία έχει συμβόλαιο. 

Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε απασχολήσει τον Άρη και το καλοκαίρι, αλλά τελικά κατέληξε στον Μπέιτς. Η εμπόλεμη κατάσταση, ωστόσο, στο Ισραήλ, που έχει φέρει πολλούς ξένους παίκτες στην πόρτα της εξόδου, επανέφερε στο τραπέζι την περίπτωσή του.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ενημερώσει, εκτός από την πλευρά του παίκτη και την ισραηλινή ομάδα για το ενδιαφέρον τους, όμως δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω, παρά να περιμένουν τις αποφάσεις των διοικούντων της Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Από τη στιγμή που η εταιρεία, η οποία εκπροσωπεί τον Μπάνκστον τον πρότεινε σε ομάδες, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την διαθεσιμότητά του στην αγορά, σημαίνει πως ο απόφοιτος του Νόρφολκ Στέιτ επιθυμεί να αποχωρήσει από το Ισραήλ και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Στον Άρη ευελπιστούν πως οι “εξελίξεις” θα τρέξουν αυτή την εβδομάδα, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον παίκτη, στον οποίο έχει σταλεί συμβόλαιο για να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

To Top