ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει τις μεταγραφές για το τελικό “μοντάρισμα” του “νέου” Άρη

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, ολοκληρώθηκε με τους ανθρώπους του Άρη να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το πως κύλησαν οι δύο εβδομάδες αυτές, αλλά και από τα πρώτα δείγματα γραφής.

Μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής! Διαβάστε τις πληρέστερες αναλύσεις και τα κορυφαία προγνωστικά στο Foxbet.gr, ενώ παράλληλα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταβολές αποδόσεων και τις αλλαγές στην ασιατική αγορά!

Πλέον, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη με τον κόουτς του Άρη, να μπαίνει σε διαδικασία τελικού “μονταρίσματος” αν και έχει αρκετό χρόνο μπροστά του, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινάει σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει πλέον τις κινήσεις της ΠΑΕ για να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμο το παζλ της νέας ομάδας και με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη να μπορέσει να δουλέψει  με περισσότερη ευκολία, ενόψει της τελικής ευθείας.

Στη διοίκηση οι προσπάθειες για να έρθουν κι άλλοι παίκτες σε θέσεις που ο Αρης χρειάζεται άμεσα ενίσχυση συνεχίζονται με τους κιτρινόμαυρους μάλιστα να τονίζει πως βρίσκονται καθημερινά σε διαπραγματεύσεις με αυτούς που θέλουν. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ «πονάει» σε συγκεκριμένες θέσεις. Στο κέντρο της άμυνας, ενώ ενίσχυση χρειάζεται επίσης η αριστερή πλευρά και η κορυφή της επίθεσης.

To Top