ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει τον Μάνο για… πληρότητα μετά από καιρό ο Μάντζιος

Αρκετούς παίκτες είδε ο Άκης Μάντζιος να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις τελευταίες μέρες και πλέον περιμένει ακόμα έναν για να έχει πλήρες «οπλοστάσιο» μετά από πολύ καιρό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος εδώ και τρεις ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17.15).

Ο Έλληνας επιθετικός έπαιξε με ενοχλήσεις στα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον διαχειρίζονται με διαφορετικό τρόπο στις προπονήσεις περιμένοντας να δουν σε τι βαθμό ετοιμότητας θα βρίσκεται και αν το τεχνικό τιμ θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αυτή την στιγμή ο Μάνος είναι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται εκτός ομαδικού προγράμματος λόγω των ενοχλήσεων που είχε τις προηγούμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται πως Κάτσε, Μπεναλουάν, Ιωάννου και Μήτρογλου τις τελευταίες εβδομάδες επίσης ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα, ωστόσο εδώ και μερικές ημέρες τέθηκαν ξανά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενώ και ο Μπερτόγλιο από χθες επέστρεψε και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

To Top