Περιμένει τον Παπαδόπουλο ο Μιλίνκοβιτς! Τι σκέφτεται για τα Πηγάδια

Από την εξέλιξη της υγείας του Γιάννη Παπαδόπουλου (διάταση) θα ξεκαθαρίσει οριστικά στο μυαλό του Ζόραν Μιλίνκοβιτς το σχήμα που θα παρατάξει στα Πηγάδια. Ο Σέρβος έχει εναλλακτικές σκέψεις, όμως η απουσία του Έλληνα χαφ είναι πολύ πιθανό να αλλάξει όλα τα πλάνα του μεσοεπιθετικά.

Συγκεκριμένα, θα προκύψει το δίλημμα σχετικά με την θέση που θα αναλάβει ο Τάτος. Αν δηλαδή αγωνιστεί στο κέντρο ως ελεύθερος ή στην δεξιά πτέρυγα συγκλίνοντας στο κέντρο. Ο Μιλίνκοβιτς μετά το πετυχημένο – σ΄ έναν βαθμό-  πείραμα της προηγούμενης αγωνιστικής θεωρεί πως αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση, φέρνοντας τον Ουντότζι (απουσία του Αγκάνθο) στην κορυφή.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν πάντα οι διαθέσιμοι Οικονομόπουλος, Κοτσαρίδης, Νταμαρλής για να καλυφθεί η θέση του δεύτερου ανασταλτικού μπροστά από τον «ελεύθερο» Έλσνερ.

Ο Μιλίνκοβιτς εξάλλου θέλει με κάθε τρόπο να μπολιάσει το βασικό σχήμα στον τρόπο παιχνιδιού που μας έδειξε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Να πάρει από κάθε παίκτη αυτά που μπορεί να δώσει στη θέση που του ταιριάζει καλύτερα.

Μάλιστα, δίνει όλες αυτές τις μέρες ιδιαίτερη βάση στη θεωρία, σε μια προσπάθεια να διορθώσει όσα κακώς κείμενα υπάρχουν στην ομάδα αγωνιστικά.

Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα πρόσωπα, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Οι τέσσερις της άμυνας Πουλίδο, Κύργιας, Τσουμάνης, Ψυχογιός έχουν προτεραιότητα, ενώ αμφίβολη είναι η θέση του τερματοφύλακα, ανάμεσα σε Διούδη και Μπουζάνη.

Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος, Τάτος θα καλύψουν το κέντρο με τις εναλλακτικές που περιγράφουμε παραπάνω, ο Σταυρόπουλος στα αριστερά και ο Ουντότζι στην κορυφή.

 

To Top