Περιμένει τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ του Άρη…

Είναι γεγονός ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του φετινού Άρη αλλά και το “χτίσιμο” του πέρασε από… σαράντα κύματα.

Αρχικά για την Β΄Εθνική, έπειτα για την Γ΄Εθνική, με αποχωρήσεις παικτών που αποκτήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι αλλά δεν ακολούθησαν την ομάδα στην τρίτη κατηγορία, αλλά και με προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Σε αυτά που προηγήθηκαν μπορεί κανείς να προσθέσει τους Σανιά και Ν΄Λουντούλου που δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν μέχρι τον Ιανουάριο, όπως συμβαίνει και με τον (άτυχο) Κογκνού.

Φυσικά αφήσαμε στην άκρη όποια προβλήματα προέκυψαν εκτός γηπέδου και αποδυτηρίων…

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με το Αγιονέρι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, επεσήμανε το πόσο ανάγκη έχει αυτή η ομάδα τον χρόνο. Ένα ρόστερ που δουλεύει με την μορφή που έχει αυτή τη στιγμή μόλις δυο εβδομάδες.

Αυτό που θέλει ο 57χρονος τεχνικός είναι να πετύχει το απόλυτο “μπόλιασμα” στο ρόστερ, “νέων” και “παλιών”, ώστε το αποτέλεσμα που είναι και το βασικό ζητούμενο να συνδυάζεται ποδόσφαιρο ελκυστικό στα μάτια όλων.

Αυτοσκοπός παραμένει η άνοδος και όσο πιο νωρίς καθαρίσει αυτή η διαδικασία, τόσο πιο εύκολα θα υπάρξει χρόνος για να μπορέσει η φετινή χρονιά να αφήσει μία αξιόλογη παρακαταθήκη για την επόμενη…

To Top