ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περιμένει τους “τρεις”, νέα συνάντηση για τα μεταγραφικά

Ο Άρης αναμένεται να εντάξει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης βδομάδας τρία νέα πρόσωπα στις προπονήσεις, μετά την προφορική συμφωνία που είχε, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τζον Καμαρά αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Αρη. Οι άνθρωποι των «κιτρίνων» ήρθαν σε συμφωνία με τον 27χρονο μέσο από τη Σιέρα Λεόνε, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπάμπη Τεννέ, με τον οποίον συνεργάστηκαν στη Λαμία.

Σε συμφωνία ήρθαν οι κίτρινοι και με τον Κάρλος Κόστλι, μετά τη νέα, βελτιωμένη πρόταση που του κατατέθηκε. Ο 33χρονος επιθετικός από την Ονδούρα αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία είναι ο Αρης να συμμετέχει στη Football League. 

Ο τρίτος της… παρέας αναμένεται να είναι ο Σταύρος Πεταυράκης, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Τραϊανό Δέλλα στην ΑΕΚ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Μπάμπης Τεννές αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση, αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του Αρη. Στόχος να γίνουν νέες προσθήκες, τη στιγμή πάντως που εκκρεμεί το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα.

To Top