Περιμένει το φιλικό, συνεχίζει το τρέξιμο

Η μίνι προετοιμασία του Άρη υπό τις οδηγίες του Μίχαλ Πρόμπιερζ θα συνεχιστεί και σήμερα. Ο Πολωνός προπονητής συνεχίζει το σκληρό, αλλά απαραίτητο σύμφωνα με τον ίδιο πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει διπλές προπονήσεις και για τα δυο γκρουπ, στα οποία έχει χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του. Ένας πραγματικός…μαραθώνιος προπονήσεων: δυο το πρωί για το 1ο και 2ο γκρουπ και άλλες δυο το απόγευμα αντίστοιχα.

Αυτό έγινε χθες Τετάρτη, αυτό θα συνεχιστεί και σήμερα. Το θετικό, όπως έχουμε σημειώσει, είναι ότι όλοι μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα – και πρώτοι απ’ όλους οι ποδοσφαιριστές- δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της περιόδου που περνάει ο Άρης, αλλά και την ανάγκη να καλύψουν το χαμένο έδαφος μέχρι την επιστροφή στη δράση, η οποία είναι με τον ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική στην Κρήτη. 
Στο σύνολό τους οι παίκτες έχουν θετικές αντιδράσεις στο… στρατιωτικό πρόγραμμα, φωνάζουν παρών στο προσκλητήριο για δουλειά και περιμένουν (και αυτοί) τους καρπούς των κόπων τους.

Την ίδια ώρα, ο Πρόμπιερζ περιμένει να κλειστεί το φιλικό που ζήτησε προκειμένου να έχει μια ακόμη αγωνιστική εικόνα να διαχειριστεί. Ο πιο πιθανός αντίπαλος είναι η Δόξα Δράμας, σε μια συνάντηση που λογικά θα γίνει στο Καυταντζόγλειο. Πρόκειται για μια σημαντική δοκιμασία, σύμφωνα με τις σκέψεις του 39χρονου προπονητή, η οποία θα του δώσει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις σε συνθήκες αγώνα.

To Top