ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένοντας τις υπογραφές από Μενέντεζ και Σέρο

Σε αναμονή της διπλής, όπως φαίνεται πρώτης φετινής μεταγραφικής κίνησης είναι στον Άρη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η ΠΑΕ Άρης περιμένει τα τυπικά πια για να ανακοινώσει τους πρώτους δυο νέους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, σε προφορική συμφωνία έχουν έλθει με τον Άρη οι Άλεξ Μενέντεζ και Φρανσίσκο Σέρο, καθώς τα έχουν βρει σε όλα με την ΠΑΕ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φορέσουν τη φανέλα της την επόμενη σεζόν.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η πλευρά των ποδοσφαιριστών – εκπροσωπούνται, μάλιστα, από τον ίδιο μάνατζερ – να στείλει τα συμβόλαια που έχει λάβει υπογεγραμμένα ώστε να επισημοποιηθεί και η συμφωνία.

Ο 27χρονος φουλ μπακ, Άλεξ Μενέντεζ, προέρχεται από πολύ καλή χρονιά στην ισπανική Ρεούς και μπορεί να ενισχύσει την αριστερή πλευρά.

Ο 30χρονος Αργεντίνος, Φρανσίσκο Σέρο, από την άλλη, προορίζεται για βασικός αμυντικός μέσος της ομάδας, έχοντας αγωνιστεί από μια τριετία στη Βελέζ (2011-14, 58 συμμετοχές) και στη Ρασίνγκ Κλουμπ (2014-2017, 70 συμμετοχές) της πατρίδας του, ενώ πέρσι έπαιξε στην ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο (13 συμμετοχές), με την οποία εξασφάλισε την άνοδο.

To Top