Περιμένοντας το ΑΣΕΑΔ με την ελπίδα για γεμάτο Παλέ το Σάββατο!

Οι άνθρωποι του μπασκετικού Άρη ευελπιστούν ότι θα έχουν σήμερα στα χέρια τους την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τις προσφυγές που έχουν καταθέσει, προσβάλλοντας τις πρωτόδικες αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τη διακοπή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ίσως από αυτές τις αποφάσεις να εξαρτάται άμεσα και η παρουσία κόσμου το Σάββατο στο Παλέ…

Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η απόφαση για την διακοπή του αγώνα. Τουλάχιστον αυτό δείχνει το παρελθόν και υποθέσεις περασμένων ετών. Είναι, όμως, πιθανό να μειωθούν οι εξοντωτικές ποινές αποκλεισμού έδρας για τρεις αγωνιστικές και χρηματικού προστίμου 17.300 ευρώ. Αν μειωθούν αυτές οι ποινές ο Άρης θα έχει μικρότερη ζημία και αυτό είναι σημαντικό την δεδομένη περίοδο, καθώς η οικονομική στενότητα είναι υπαρκτή και ολοένα πιο εμφανής στην ομάδα.

Οι κίτρινοι είναι αισιόδοξοι ότι το ΑΣΕΑΔ θα μειώσει τις αγωνιστικές τιμωρίας και ενδεχομένως αν από τρεις πέσει στη μία, τότε η ομάδα θα μπορέσει να παίξει και πάλι με τον κόσμο στο πλευρό της και παράλληλα η διοίκηση να εισπράξει ρευστό από τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα.

To Top