“Περιμένουμε να μάθουμε τις μεταγραφές, πρέπει να παρουσιαστούμε ενισχυμένοι”

O Γιώργος Ζήνδρος έκανε δηλώσεις με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση βετεράνων του Άρη με στο δ.σ. της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

“Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο κ. Στεφανίδη και τον προπονητή κ. Καλαϊτζίδη, εγώ ο Βένος, ο Σπυρίδων και ο Αλεξιάδης, θέλοντας να δείξουμε τη συμπαράστασή μας στον Άρη. Όταν η ομάδα έπαιζε με την Μπόκα Τζούνιορς δεν είχε ανάγκη κανέναν και τότε όλοι πήγαιναν για τη λεζάντα.

Τώρα όμως, που υπάρχουν τεράστια προβλήματα, υπάρχει και η μεγάλη ανάγκη της ομάδας. Τώρα μας χρειάζεται ο Άρης, γι αυτό και δηλώνουμε παρόντες. Αγοράσαμε διαρκείας, εγώ και ο Βένος, αλλά αυτό το κάνουμε κάθε χρόνο και θα πρέπει ο κόσμος να έρθει πλέον πιο κοντά στην ομάδα, για να τη βοηθήσει στη δύσκολη χρονιά που έρχεται…”

Κι ακόμη: “Εντυπωσιάστηκα με τον προπονητή. Ο κ. Καλαϊτζίδης είναι μεθοδικός, τελειομανής και έχει καταγράψει τα πάντα που αφορούν στον Άρη. Είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε τη συγκεκριμένη στιγμή, πιστεύω ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα”.

Για τη δική του εμπλοκή: “Εξήγησα στον κ. Στεφανίδη ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορώ να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και να παρακολουθώ όσα συμβαίνουν σε καθημερινό επίπεδο. Μπορώ να βοηθήσω έστω και από λίγο πιο μακριά και είμαι στη διάθεση του Άρη σε οτιδήποτε θελήσουν, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ επαγγελματικά και δεν έπαιρνα ποτέ χρήματα από τον Άρη”.

Για τη νέα χρονιά: “Περιμένουμε να μάθουμε τις μεταγραφές, γιατί πρέπει να παρουσιαστούμε ενισχυμένοι. Δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος και αυτό είναι ντεζαβαντάζ. Είδατε ότι και ο Ηρακλής βρίσκει το δρόμο του, με έναν ομογενή επιχειρηματία στο τιμόνι, ενώ εμείς είμαστε πολύ πίσω. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον κ. Στεφανίδη, είναι μόνος του, γι αυτό και βοηθάμε εμείς οι βετεράνοι…”

To Top