ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένουν… τηλέφωνο από Μυροφορίδη οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ

Η έλευση του Παύλου Μυροφορίδη στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου, πρόκειται να δρομολογήσει και τον τελικό καταρτισμό του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Η «ατζέντα» του Κοζανίτη τεχνικού διευθυντή πέρα από τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, έχει σε εξέχουσα θέση και το τι μέλει γενέσθαι με το υπάρχον δυναμικό. Ποιοι δηλαδή παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στον Άρη, υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν.

Για να γίνουν, όμως, οι απαραίτητες επαφές θα πρέπει να διευθετηθεί πλήρως το οικονομικό σκέλος, το οποίο είναι ευθύνη του Θοδωρή Καρυπίδη. Ο 38χρονος επιχειρηματίας καλείται να «κλείσει» αυτό το ζήτημα, προκειμένου να γίνει το επόμενο βήμα, που είναι η διαδικασία του «ξεσκαρταρίσματος».

Μέχρι στιγμής, σχεδόν κανείς δεν έχει επικοινωνήσει από τον Παύλο Μυροφορίδη, που γνωρίζει ότι βασική προϋπόθεση για να μιλήσει με κάθε ποδοσφαιριστή, είναι αρχικά να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Άλλωστε, αυτό του διεμήνυσε και ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής ότι πρέπει να γίνει πριν μπει σε αυτή τη διαδικασία. Θεωρείται δεδομένο πως από την φετινή ομάδα θα διατηρηθεί ένας «κορμός» 10-11 ποδοσφαιριστών, που θα αποτελέσουν την βάση για την επόμενη χρονιά.

Οι προσθετικές κινήσεις θα γίνουν με γνώμονα την συμπλήρωση τόσο κενών, όσο και την ύπαρξη εναλλακτικών επιλογών, προκειμένου να «χτιστεί» μία ομάδα που δεν θα εμφανίσει αδυναμίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

To Top