Περιμένουν την ανταπόκριση των παραγόντων-βετεράνων στο κάλεσμα της ΠΑΕ

 Σε μια προσπάθεια άντλησης πολύτιμων οικονομικών πόρων και μετά από  πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Ψηφίδη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ συγκέντρωση πρώην διοικητικών  παραγόντων του Άρη καθώς και βετεράνων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να υπάρξει πέρα από την ηθική και υλική βοήθεια.

Τόπος διεξαγωγής το Aris Sports Cefe στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν προσκληθεί με προσωπική επιστολή του Ψηφίδη είναι οι Γράντας, Τσαρούχας, Ιωαννίδης, Καραμπέρης, Κάλλεν, Παπαϊωάννου, Ευγενίου, Πόππης, Γαρμπής, Γκιουλέκας, Κούης, Μπαλής, Κατσιαούνης κ.α.

Συνολικά, όπως επισήμανε με δηλώσεις του στο PRESSARIS ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Τικπασάνογλου έχουν αποσταλεί περί των 100 επιστολών με στόχο να συγκεντρωθεί ένα  ποσό-οξυγόνο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. «Αποσκοπούμε σε μια συνεργασία με ανταποδοτικό και εμπορικό χαρακτήρα. Είτε έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις που διατηρούν κάποιοι, είτε έχει να κάνει με την προσωπική τους βούληση» όπως δήλωσε μεταξύ άλλων.

Με απλά λόγια, οι παράγοντες που επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά θα μπορούν να το κάνουν, έχοντας μόνο εφόσον το επιθυμούν ανταποδοτικό όφελος είτε προβάλλοντας την επιχείρησή τους, είτε κλείνοντας κάποια σουίτα στο γήπεδο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες πρωτοβουλίες είχαν δρομολογηθεί από το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς, πάντως, να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα, η συγκέντρωση δηλαδή κάποιου αξιόλογου ποσού ικανό να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα…

Απομένει ερωτηματικό κατά πόσο θα υπάρξει ανταπόκριση ουσιαστικά, σε μια χρονική περίοδο, όπου δεν είναι σχήμα λόγου, πράγματι «δεν περισσεύει κανείς».

To Top