ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Περιμένουν την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου στην ΚΑΕ Άρης – Υπάρχει αισιοδοξία για δικαίωση

Την απόφαση του Διαιτητικού Εφετείου περιμένουν στην ΚΑΕ Άρης. Ήταν 20 Ιανουαρίου ότι εκδικάστηκε η προσφυγή των κιτρινόμαυρων για την απόφαση της ΕΕΑ να μην τους χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Stoiximan Basket League.

Η ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι πως στις αρχές Μαρτίου αναμένεται η σχετική απόφαση, ελπίζοντας στη δικαίωση. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης είναι αισιοδοξία, καθώς αναφέρουν πως έχουν τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμείς υποθέσεις.

Υπάρχουν και τα πρόσφατα παραδείγματα της επιστροφής των βαθμών σε Κολοσσό, Απόλλωνα Πάτρας και Ηρακλή για παρόμοιες υποθέσεις, εκεί όπου το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε επί της ουσίας τις αποφάσεις της ΕΕΑ.

Εφόσον ο Άρης δικαιωθεί από το Διοικητικό Εφετείο τότε δεν τίθεται θέμα τιμωρίας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση την απόφαση θα λάβει τον Απρίλιο ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, με τους κιτρινόμαυρους πάντως να έχουν το δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ, όπως έκαναν και οι Κολοσσός, Απόλλων Πάτρας και Ηρακλής.

To Top