ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τις υπογραφές Ματίγια, Γκάμα, ακολουθούν Κόρχουτ, Λάρσον

Περιμένουν τις υπογραφές Ματίγια, Γκάμα, ακολουθούν Κόρχουτ, Λάρσον στον Άρη σε ότι αφορά το θέμα των ανανεώσεων ενόψει της νέας σεζόν.

Τόσο στην περίπτωση Ματίγια, όπου απομένει η τελική συνάντηση, όσο και σε αυτήν του Γκάμα, ο δρόμος είναι… ανοιχτός για την επικύρωση μιας συμφωνίας που θα… ριζώσει τους δυο παίκτες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ειδικότερα:

Α. Άρης και Χαβιέ Ματίγια είναι μία… ανάσα από το να συνεχίσουν μαζί, καθώς το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο. Στη συνάντηση που έγινε πριν δυο μέρες μαζί του στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Άγγελο Χαριστέα γεφυρώθηκε η οικονομική διαφορά που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες. Οι “κιτρινόμαυροι” του κατέθεσαν νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση και πλέον όλα δείχνουν πως ο Ισπανός μέσος θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Άρη. Ο 31χρονος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο χρονικής διάρκεια δύο ετών, καθώς ο Άρης είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να αφήσει στην άκρη το 1+1 και να του προσφέρει κλειστό διετές.

Β. Η συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με τον Μπρούνο Γκάμα κατέγραψε το κλίμα που ήταν πολύ θετικό για τον Άρη, καθώς οι όποιες διαφορές υπήρχαν στις διαπραγματεύσεις έχουν μειωθεί σημαντικά! Οι δύο πλευρές θα έχουν μία ακόμα συνάντηση, το πλέον καθοριστικό ραντεβού, προκειμένου να δώσουν τα χέρια, εφόσον δεν προκύψει τίποτα το απρόοπτο. Αυτό που έχει απομείνει, είναι κάποιες λεπτομέρειες που θα χρειαστούν περαιτέρω συζήτηση, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Από πλευράς Άρη εκφράζεται η αισιοδοξία, που απορρέει από το χθεσινό ραντεβού, ως προς την οριστική παραμονή του έμπειρου ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Στη συνέχεια, στο τραπέζι αναμένεται να καθίσουν για τις τελικές συζητήσεις οι Μιχάι Κόρχουτ και Ντάνιελ Λάρσον προκειμένου να δρομολογηθεί η συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας και να δημιουργηθεί ένα “καρέ” παικτών του βασικού κορμού που θα συνεχίσουν με την κιτρινόμαυρη φανέλα, βάσει του σχεδιασμού που υπάρχει για την νέα σεζόν. Ήδη οι πρώτες ενδείξεις δίνουν την αίσθηση στους ανθρώπους του Άρη, ότι και αυτοί θα βρεθούν σύντομα στο τελικό στάδιο μιας συμφωνίας.

To Top