ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένουν τον Μάνου Γκαρθία

Η επιστροφή του Μάνου Γκαρθία στη Θεσσαλονίκη πλησιάζει. Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να μπει σήμερα στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και για μόνιμη εγκατάσταση, μετά τις ολιγοήμερες παρουσίες του μέσα στο καλοκαίρι.

Ο 25χρονος μέσος βρίσκεται στην πατρίδα του από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και υποβλήθηκε σε μία δύσκολη επέμβαση για τη ρήξη χιαστού που υπέστη. Έπειτα από τουλάχιστον 2-3 αναβολές στην επιστροφή του, εκτός απροόπτου σήμερα θα είναι στην πόλη και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησής του.

Στη Θεσσαλονίκη ο Γκαρθία θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπάρχει για το ιατρικό τιμ και τον Γιάννη Χρίστου μία πλήρη εικόνα της κατάστασής του, έχοντας και όλες τις εξετάσεις του κατά καιρούς στην Ισπανία.

Από την κατάσταση του άσου του Άρη θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα για το πότε θα μπει και πάλι στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων. Αρχικά θα μπει σταδιακά και στη συνέχεια καθημερινά θα ανεβάζει ρυθμούς ανάλογα με το πως θα ανταποκρίνεται ο οργανισμός του.

To Top