ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένουν τον Μπουγκέρα στο Νέο Ρύσιο…

Την επιστροφή του Ματζίντ Μπουγκέρα στις υποχρεώσεις του με τους “κιτρινόμαυρους” περιμένουν σήμερα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Ο Αλγερινός, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Άρη, έχει υποστεί τροφική δηλητηρίαση, η οποία τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες. αναρρώνει από την τροφική δηλητηρίαση που έχει υποστεί, όπως φρόντισε ο ίδιος να ενημερώσει την προηγούμενη Τετάρτη.

Παρέμεινε κλινήρης σπίτι του, οι μέρες πέρασαν, αλλά ο ίδιος μέχρι και το Σάββατο δεν έκανε την εμφάνισή του στο Νέο Ρύσιο, δημιουργώντας ερωτήματα. Πλέον, δύο μέρες αργότερα, άπαντες αναμένουν την παρουσία του στη σημερινή προπόνηση, προκειμένου να φύγουν τα… σύννεφα, αν όντως υπάρχουν.

Θεωρείται δεδομένο, ωστόσο, πως αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση με τον Αλγερινό στόπερ να χάνει μονίμως προπονήσεις -όπως έγινε επανειλημμένα μέχρι στιγμής- τότε θα υπάρξει πρόβλημα. Θα είναι πολυτέλεια για τον Άρη να διατηρεί στο ρόστερ του έναν παίκτη, με αρκετά καλές αποδοχές, τη στιγμή που δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Και όχι γιατί δεν μπορεί, επειδή του λείπει η εμπειρία και η ποιότητα. Αντιθέτως, αυτά ο 35χρονος αμυντικός τα έχει και με το παραπάνω. Ωστόσο, δείχνει να του λείπει το… κίνητρο, προκειμένου να καλύψει οριστικά το χαμένο έδαφος, να χάσει τα περιττά κιλά και σύντομα να είναι σε επίπεδο ικανό να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. 

 

To Top