ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περισσότεροι ένοπλοι αστυνομικοί θα περιφρουρούν το Γουίμπλεντον

Η Αστυνομία του Λονδίνου θα παρέχει μυστικούς και ένοπλους αστυνομικούς, ενώ το All England Club θα έχει περισσότερο προσωπικό σε ισχύ για να ελέγχουν τις τσάντες. Ένοπλοι αστυνομικοί θα παραταχθούν εντός και εκτός γηπέδων.

«Μια σειρά από τακτικές θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή, κάποια ιδιαίτερα ορατά και μερικά τα οποία το κοινό δεν θα παρατηρήσει και αυτό περιλαμβάνει μια ειδική παράταξη των ένοπλων αξιωματικών», είπε εκπρόσωπος στο Sky Sports News.

«Όπως αναμενόταν η ασφάλεια και η προστασία των επισκεπτών, είναι πρωτεύον θέμα και το επίπεδο της ασφάλειας μας παραμένει σοβαρό», είπε εκπρόσωπος του All England Club.

inner

Οι διαδικασίες θα περιλαμβάνουν εκτεταμένο έλεγχο σε κάθε άτομο. Οι τσάντες και τα οχήματα που θα εισέρχονται θα ελέγχονται.

Η αυξημένη ασφάλεια έρχεται μιας και οι διοργανωτές στο Γύρο της Γαλλίας ανακοίνωσαν 23.000 αστυνομικούς, οι οποίοι θα είναι σε ισχύ φέτος.

Για πρώτη φορά οι ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις (GIGN) της Γαλλίας, θα είναι προετοιμασμένες να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε τρομοκρατικό περιστατικό.

Υπάρχει εξαιρετική αστυνομική παρουσία στα αθλητικά γεγονότα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Σταντ Ντε Φρανς στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβρη.

To Top