Περιστέρι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κασελάκη για τα επόμενα δύο χρόνια

Στο Περιστέρι θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Λεωνίδας Κασελάκης, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ανακοινώνει την συμφωνία με τον πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Ο Κασελάκης θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ που χτίζει ο Βασίλης Σπανούλης καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό Έλληνα παίκτη που έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Την περσινή σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κασελάκης είχε μέσο όρο 3.7 πόντους και 2 ριμπάουντ στην EuroLeague ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε μέσο όρο 5.5 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 32 ματς.

Περιστέρι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσαντ Μπράουν, επιστρέφει ο Μορέιρα

Την απόκτηση του Τσαντ Μπράουν ανακοίνωσε επίσημα το Περιστέρι, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

O 25χρονος σέντερ πέρσι είχε πολύ καλή παρουσία με το Μεσολόγγι, καταγράφοντας 12.5 πόντους και 8.9 ριμπάουντ ανά 27 λεπτά δράσης σε 10 παιχνίδια της Basket League.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Τσαντ Μπράουν (25 ετών, 2,06), ο οποίος θα φορά την φανέλα του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Αμερικανός σέντερ θα ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα κοντά στο καλάθι, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Basketball Champions League».

Παράλληλα ο Γιανίκ Μορέιρα είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Περιστέρι, μετά από μία σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και η συμφωνία αναμένεται να επιτευχθεί σύντομα.
To Top