ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περνάει εξετάσεις και ανακοινώνεται από την Γκρόνιγκεν ο Πίρσμαν

Η ανίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρβιν Πίρσμαν στην Γκρόνιγκεν ξεκίνησε.

Ο Βέλγος μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το 2025, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία.

Το θέμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει μπει στην τελική του ευθεία και το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποχωρήσει από τους κιτρινόμαυρους, μετά από παρουσία ενός χρόνου στην ομάδα.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν ήταν στα πλάνα του Τόλη Τερζή και μετά την έλευση των Ματαρίτα και Φεράρι περισσεύει στο ρόστερ της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είναι παρών στην Βουλγαρία με την κιτρινόμαυρη αποστολή και απλά αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Μάνου Γκαρθία!

Η ακριβότερη μεταγραφή του Άρη, ο Μάνου Γκαρθία είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται να αποτελέσει με κάθε επισημότητα -εκτός απροόπτου- παίκτη των κιτρινόμαυρων.

Χθες από πλευράς ΠΑΕ Άρης τον υποδέχθηκε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος, ενώ υπήρχαν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του στο πρώτο καλωσόρισμα, στέλνοντας του, το ξεκάθαρο μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Σήμερα, ο 24χρονος Ισπανός μέσος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές πριν μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Ο ίδιος πάντως στις πρώτες του δηλώσεις επί… ελληνικού εδάφους τόνισε με έμφαση: “Ξέρω πάρα πολλά για την ομάδα και τους οπαδούς και ήθελα να βρίσκομαι εδώ. ο Άρης μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μακάρι να συνεχίσει μαζί μου να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Οταν σε πληρώνουν έχουν απαιτήσεις για εσένα, είμαι έτοιμος να αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Μίλησα με τον Κουέστα και μου έχει πει τα καλύτερα. Εχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω να προπονούμαι. Θα δώσω το 100% των δυνατότητων μου. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Μπούργος αλλά θα το κάνω σύντομα”.

To Top