ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περνάει με “διπλό” και από το Σιδηρόκαστρο! (PRESSARIS-Aποστολή-LIVE, 15:00)

Το τέταρτο εκτός έδρας διπλό θέλει να πετύχει σήμερα ο Άρης που φιλοξενείται στο ουδέτερο Σιδηρόκαστρο από τον Εθνικό Γαζώρου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο σε νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν αρχικά το +4 από την δεύτερη Δόξα Δράμας και γιατί όχι, αν τους δοθεί η ευκαιρία να ανοίξουν και άλλο την ψαλίδα, παρότι ακόμα με παιχνίδι λιγότερο.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι αυτό του τραυματία Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για ακόμα ένα ματς. Aντιθέτως μετά από καιρό επιστρέφει ο Νίκος Τσουμάνης, με τον “Αναστό” να τον υπολογίζει κανονικά για το σημερινό παιχνίδι. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Σέρχιο Κόκε και Πασχάλης Βουτσιάς, τον οποίο το ντεμπούτο τους θα καθυστερήσει τουλάχιστον, λίγες μέρες ακόμα.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 20 παίκτες: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

 

To Top