ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περνάει σε… Γερμανικά χέρια ο Αιγινιακός

Διορία 10 ημερών είχε δώσει ο ιδιοκτήτης του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας για την πώληση της ΠΑΕ, ώστε να μην προχωρήσει στη διάλυσή της και τη λύση τη βρήκε αρκετά νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο μεγαλομέτοχος έβαλε την υπογραφή του σε προσύμφωνο μεταβίβασης της ΠΑΕ με γερμανικό fund.

Όπως αναφέρει το σάιτ: “Το fund αυτό αποτελείται από τρεις Ελληνογερμανούς επιχειρηματίες ένας εκ των οποίων είναι ο Βασίλης Ζήρνας που δραστηριοποιείται στην εμπορία αυτοκινήτων. Όπως επιβεβαιώνουν και οι δύο πλευρές, απομένουν τα τυπικά για τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών.

Οι τρεις Ελληνογερμανοί κρατούν χαμηλούς τόνους και αναφέρουν ότι στόχος τους είναι ο Αιγινιακός να ορθοποδήσει και να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά ξανά με το ποδόσφαιρο και η επαφή τους με τον Νιώπα έγινε μέσω του φιλικού περιβάλλοντος του τελευταίου. Η μόνη ενασχόλησή τους στη Γερμανία ήταν σε ερασιτεχνικές ομάδες και πλέον θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας.

Η ΠΑΕ Αιγινιακός, λοιπόν, αλλάζει σελίδα. Ο μεγαλομέτοχος αυτής, Γιάννης Νιώπας ανέφερε σχετικά στο FL News: «Ήταν η καλύτερη δυνατή λύση για τον Αιγινιακό και ψάχτηκα πολύ για να καταλήξω στο συγκεκριμένο fund»”.

To Top