ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Περνάει στη φάση μονταρίσματος, φιλικό σήμερα (18:00) με τον Απόλλωνα Πατρών

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας του δίνει σήμερα (18:00) ο Άρης στο Αλεξάνδρειο, υποδεχόμενος τον Απόλλωνα Πατρών. 

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος

Το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών και ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο της ομάδας του σε σύγκριση με τον πρώτο φιλικό αγώνα, έξι μέρες πριν, στο Πράβετς απέναντι στην Λουκόιλ.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Πρίφτη είναι ο Ντέβιν Μαρμπλ, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη μέσα στη βδομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ θα προφυλαχθεί σήμερα και έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει και τον σπουδαίο φιλικό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Κυριακή. Σε αντίθεση με τον Μαρμπλ, κανονικά θα αγωνιστεί ο Μάικλ Τζένκινς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι κίτρινοι μπαίνουν πλέον στην φάση του μονταρίσματος μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, καθώς θα δώσουν επτά σε διάστημα 19 ημερών, προσαρμόζοντας από τώρα το πρόγραμμά τους σε συνθήκες διπλών αγώνων την βδομάδα. Άλλωστε από χθες μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος έχει προκύψει το καλεντάρι των αγώνων τους μέχρι και τα τέλη του Ιανουαρίου.

To Top