ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει τα “θέλω” του στο διάστημα της διακοπής, ούτε λεπτό για χάσιμο από τον Πάρντιου

Ο Άρης μπαίνει στη περίοδο της διακοπής με την μεγαλύτερη δυνατή ηρεμία που είχε σχεδόν από το ξεκίνημα της περιόδου.

Η αλλαγή προπονητή, η καθυστέρηση στην άφιξη του νέου, προκάλεσαν ένα κλίμα πίεσης στην κιτρινόμαυρη ομάδα. Όμως η διακοπή έρχεται σε ένα σημείο, όπου ο Άρης έχει δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, πιστώνεται τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό και διάγει πλέον ένα διάστημα ηρεμίας και ανασυγκρότησης.

Είναι ξεκάθαρο ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στον Άλαν Πάρντιου να κάνει “εντατικά μαθήματα” στους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ο Άγγλος τεχνικός -όπως είναι γνωστό από χθες- αποφάσισε ότι δεν θα δώσει φιλικό η ομάδα τώρα στη διακοπή, μια κρίνει ότι είναι καλύτερο να δουλέψει με τους παίκτες αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του θεωρεί αναγκαίο να δουλέψει εντατικά στις προπονήσεις, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα με τους παίκτες και να μάθουν τα “θέλω” του, δουλεύοντας ειδικά σε τακτικά ζητήματα.

Ο ίδιος πολλές φορές έχει επισημάνει την πίστη του στους παίκτες του Άρη. «Το «κλισέ» που θέλω να πω είναι, πως είπα στα παιδιά πριν τον αγώνα πως έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Είπα πως θα παίξουμε με 16 παίκτες, γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους, αλλά σιγά σιγά, όχι απότομα» σχολίασε χαρακτηριστικά μετά το ματς, ενώ ομολόγησε ότι: “Η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες, το είδα πριν έρθω, είναι μία πρόκληση για μένα, να αναλαμβάνω τέτοιες ομάδες».

Ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός μαζί με τον συνεργάτη του Άλεξ Ντάιερ δεν θέλουν να χάσουν ούτε λεπτό, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το διάστημα που έρχεται για την ομάδα.

To Top