Περράκης: “Η ιστορία και ο κόσμος του Άρη θα κάνουν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο”

Ο Μιχάλης Περράκης αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει το Λαύριο να πάρει μια νίκη “ανάσα” στη Θεσσαλονίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο αρχηγός του Λαυρίου έγραψε στο μπλογκ του: “Προερχόμαστε από μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι μας στη Λήμνο που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από μια νίκη η οποία θα μας βοηθούσε να «σκαρφαλώσουμε» στη βαθμολογία και παράλληλα θα μας βοηθούσε ψυχολογικά.

Tο Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Άρη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις… εκτός από τη βαθμολογική ανάγκη για τη νίκη που έχει ο αντίπαλός μας, η ιστορία και ο κόσμος του θα κάνουν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο.

Από την πλευρά μας θέλουμε να βρούμε πάλι τον καλό μας εαυτό, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να συνοδευτεί από μια μεγάλη νίκη. Οι τρεις νέοι ξένοι παίκτες μας δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας και το κλίμα -μέσα στην ομάδα- είναι εξαιρετικό.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Αν τα καταφέρουμε αυτά πιστεύω να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη «ανάσα» που τόσο χρειαζόμαστε”.

To Top