ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Περράκης (Λαύριο): «Ιστορική ομάδα ο Άρης με καλό ρόστερ και καλό προπονητή»

Ο Μιχάλης Περράκης αναφέρθηκε στην επικείμενη πρεμιέρα του Λαυρίου κόντρα στον Άρη την Κυριακή, ζητώντας την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς -ειδικά στους παίκτες που είναι και οι πρωταγωνιστές- και το νέο πρωτάθλημα να είναι το καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά!» δήλωσε αρχικά ο 34χρονος σέντερ του Λαυρίου και πρόσθεσε:

«Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό στην προπόνηση και ανυπομονούμε να το δείξουμε στο γήπεδο.

Φέτος κάναμε αρκετές αλλαγές – ήρθαν νεαροί παίκτες με πολύ ταλέντο- και όλοι μας έχουμε μεγάλη όρεξη για δουλειά μέσα στο γήπεδο και επιθυμία για διάκριση! Μένει να είμαστε υγιείς και να το αποδείξουμε.

Ο πρώτος αγώνας είναι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. απέναντι στον ΑΡΗ. Το παιχνίδι για εμάς είναι πολύ σημαντικό, εκτός το ότι είναι το πρώτο της σεζόν, είναι στο γήπεδο μας και είναι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με καλό ρόστερ και καλό προπονητή.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ενέργεια για 40 λεπτά. Γι΄ αυτό θα χρειαστούμε την ενέργεια και την ώθηση από τους μοναδικούς φιλάθλους μας! Σας χρειαζόμαστε ΔΙΠΛΑ μας!».

To Top