ΜΠΑΣΚΕΤ

Περσίδης: “Κρατάμε την προσπάθεια και θέλουμε να την επαναλάβουμε με Προμηθέα”

Ο Νίκος Περσίδης πήρε χρόνο συμμετοχής, παίζοντας διψήφιο αριθμό λεπτών στη χθεσινή αναμέτρηση με την Ουλμ και μετά το τέλος της αγώνα, τόνισε πως ο Άρης πρέπει να επαναλάβει τη χθεσινή προσπάθεια και στο παιχνίδι του Σαββάτου (25/11, 17:15) κόντρα Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 28χρονος φόργουορντ:

Για το ματς με την γερμανική ομάδα: “Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, όλοι μας. Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είδαμε και… πώς πήγε στη παράταση. Εκεί, θεωρώ ότι οι αντίπαλοι πήραν πιο σωστές αποφάσεις”.

Για το τι μπορούν να κρατήσουν οι κιτρινόμαυροι από τη χθεσινή εμφάνιση:

“Κρατάμε από το παιχνίδι τη προσπάθεια που καταβάλαμε. Θέλουμε να έχουμε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση και στο παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα, ώστε να επανέλθουμε στις νίκες”.

Για τον απολογισμό της πορείας της ομάδας στο Eurocup και τη συνέχεια:

“Είναι πολύ νωρίς ακόμα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη συνέχεια. Εμείς θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και από ‘κει και πέρα θα κριθεί στο τέλος το αποτέλεσμα.”

Για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα: “Είχαμε παίξει και ένα φιλικό μαζί τους στην αρχή της χρονιάς. Παίζουν ένα πολύ ωραίο μπάσκετ, αλλά θεωρώ ότι το παιχνίδι το Σάββατο θα είναι πολύ δυνατό. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε.”

To Top