Περσιανλής: «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε»

Το δεύτερο παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 θα δώσει ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό, αύριο στις 19:00 στο κλειστό του Μετς. Οι «κίτρινοι» θα ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής, Γιώργος Περσιανλής, ο οποίος τόνισε στο PRESSARIS ότι δεν υπάρχει φαβορί ενόψει της αυριανής αναμέτρησης…

«Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός και θα παίξουμε για να κερδίσουμε, όπως άλλωστε είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε», είπε αρχικά ο κ. Περσιανλής.

Η αγωνιστική απραξία λόγω της αναβολής του αγώνα απέναντι στη Λαμία, που ήταν προγραμματισμένος για το περασμένο Σάββατο, φαίνεται ότι απασχόλησε τον τεχνικό του Άρη: «Κάθε αγωνιστική απραξία ενδεχομένως επηρεάζει αρνητικά. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα δούμε στην πράξη αν όντως μας κόστισε αυτή η διακοπή ή όχι».

Επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει ο Ιταλός ακραίος Τζιανλούκα Σαρατσένι, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο κ. Περσιανλής: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και ο βαθμός δυσκολίας του έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι ο αντίπαλος θα έχει στη σύνθεσή του έναν καινούριο παίκτη. Δεν γνωρίζουμε πώς θα παρουσιαστεί, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να γίνει λόγος για φαβορί, απάντησε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι και ο Άρης. Δεν υπάρχει φαβορί. Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

To Top