Περσιανλής: “Υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστούμε”

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της νέας χρονιάς, αλλά και έναν απολογισμό της προσπάθειας έκανε ο τεχνικός του βόλεϊ του Άρη, Γιώργος Περσιανλής…
“Είμαστε πιο πίσω από όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Θα έχουμε την έναρξη περίπου στις 15 Οκτωβρίου. Δώσαμε κάποια φιλικά, κάποια ήταν σε ένα Διεθνές τουρνουά και αποκομίσαμε σημαντικές εμπειρίες από αυτά” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνοι του Άρη και συνέχισε αναφορικά με το ρόστερ του Άρη: “Όσο για το ρόστερ, δεν περιμένουμε κάτι άλλο και μάλιστα είμαστε από τις λίγες ομάδες που με τη βοήθεια της Διοίκησης ,ολοκληρώσαμε από νωρίς το ρόστερ μας. Όσο για την ετοιμότητα της αγωνιστικής μας  κατάστασης, τα φιλικά παιχνίδια από τα επίσημα έχουν διαφορά. Είμαστε σε ένα καλό στάδιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Η ομάδα έχει διαφορά στο Πρωτάθλημα σε σχέση με τα φιλικά”.

Αναφερόμενος στο βόλεϊ, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, ο κ. Περσιανλής τόνισε:
«Είναι πολύ πίσω το άθλημα σε σχέση με τα άλλα 2, ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Έχει πληγεί περισσότερο από όλα. Από εκεί και πέρα, όσο για το θέμα των μπάτζετ, δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στην ομάδα του Άρη, δε συμβαίνει μόνο σε εμάς. Το επίπεδο θα είναι πιο χαμηλό φέτος γενικά, αλλά εγώ επιμένω. Αυτές οι καταστάσεις έχουν διπλό στόχο. Αφενός να γίνει η έκπληξη από οποιαδήποτε ομάδα και αφετέρου θα φανεί η ύλη και η ποιότητα της κάθε ομάδας».

Για το αν τελικά ο Άρης αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος τον Ηρακλή, είπε:
«Σε 2 ημέρες από σήμερα θα το γνωρίζουμε αυτό. Είναι κάτι, βέβαια, που δεν μας αφορά, αλλά είναι σημείο των καιρών. Δεν είναι μόνο το εν λόγω τμήμα, αλλά η συνολική κατάσταση του Συλλόγου αυτού, που είναι και θέμα και της Πολιτείας».

Όσο για τους στόχους του Άρη και αν μπορεί να τους οριοθετήσει, σημείωσε:
«Δυστυχώς, είναι από τις πρώτες και λίγες χρονιές που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα ρόστερ των ομάδων. Παρ ‘όλα αυτά, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί. Καλύτερα να μην μπλέξουμε με νούμερα και να μιλήσουμε για 5άδα ή 6άδα, γιατί η ομάδα μπορεί να γίνει καλύτερη από αστοχία άλλων ομάδων. Βλέπουμε τον Ηρακλή να μην μπορεί να ξεκινήσει, για παράδειγμα. Όλα αυτά είναι αστάθμητοι παράγοντες, που δεν υπήρχαν και εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε, αλλά μήπως αυτό είναι και καλύτερο για την ομάδα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε»;

Κάνοντας, τέλος, ένα κάλεσμα στον κόσμο υπογράμμισε:
«Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι δυσκολίες, είναι απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου. Καλό θα είναι ο φίλαθλος του Άρη να βοηθήσει την ομάδα, γιατί μπορεί να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Γι’ αυτό και τα διαρκείας είναι σε αυτήν την τιμή. Η Διοίκηση με πολύ μεγάλη σκέψη αποφάσισε αυτό το ποσό. Ήθελε να είναι μία γιορτή για τον κόσμο της ομάδας».

To Top