Πεσσόα στο PRESSARIS: “Σύλλογος που αγαπάει το βόλεϊ ο Άρης! Στο τέλος να κατακτήσουμε τους στόχους μας!”

Από την μακρινή Βραζιλία και το Μπέλο Οριζόντε (στα ελληνικά σημαίνει «Μπλε Ορίζοντας») το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, η 26χρονη Βραζιλιάνα πασαδόρος, Βιβιάνα Πεσσόα, μίλησε στο PRESSARIS για τους νέους… ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά της.

Η έμπειρη αθλήτρια, που ετοιμάζεται για την παρθενική της εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι», μιλάει για την φίλη της, Τζου Καετάνο, που θα συναντήσει και πάλι στις «κίτρινες», αλλά και τους στόχους της με τη νέα της ομάδα.

«Το μεγαλύτερό μου κίνητρο είναι να δουλέψω στο βόλεϊ, το οποίο είναι το άθλημα, που αγαπώ από μικρή. Μετακόμισα στον Άρη, γιατί γνωρίζω ότι είναι ένας σύλλογος που αγαπά και έχει παράδοση στο βόλεϊ», για ν΄ αποκαλύψει πως:

«Μίλησα με την Τζουλιάνα Καετάνο, η οποία και μου έδωσε κάποιες πληροφορίες για την Ελλάδα. Σίγουρα, είμαι χαρούμενη που θα παίξουμε και πάλι μαζί!».

Τέλος, αναφερθείσα στις φιλοδοξίες της με τη νέα της ομάδα, είχε να πει: «Ελπίζω να κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Εύχομαι να μείνουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας μέχρι τέλους και να τους κατακτήσουμε».

To Top