ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πετάει» από Κίνα για Παρίσι και υπογράφει ο… προδότης Νεϊμάρ! (photo)

Όλο και πιο κοντά στο μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού βαδίζει η Παρί Σεν Ζερμέν με τους Γάλλους να κάνουν λόγο για απ’ ευθείας ταξίδι του Νεϊμάρ από την Κίνα στο Παρίσι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Το μεταγραφικό θέμα που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα παγκοσμίως δεν είναι άλλο από του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Παρί ετοιμάζεται για το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού, σε μία μεταγραφή που θα φτάσει τα 222 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του Βραζιλιάνου σταρ της Μπαρτσελόνα.

Στον σημερινό γαλλικό Τύπο η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα καθώς ο Νεϊμάρ την Τρίτη το βράδυ θα φύγει από την Κίνα, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες λόγω μιας εμπορικής συμφωνίας.

Η εφημερίδα Parisien αναφέρει ότι ο Νεϊμάρ θα ταξιδέψει απ’ ευθείας από την Κίνα στο Παρίσι προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να κάνει ενδιάμεση στάση στο Κατάρ.

Το αρχικό σενάριο ήθελε τον Βραζιλιάνο άσο να περνάει τα ιατρικά τεστ στο Κατάρ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί στο Παρίσι, όπου θα πέσουν οι υπογραφές με τον γαλλικό σύλλογο.

Ήδη, μάλιστα, στη Γαλλία υπάρχουν σενάρια για παρουσίαση του Νεϊμάρ στους δρόμους του Παρισιού, στα πρότυπα της μεταγραφής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το 2012, ωστόσο μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση Νεϊμάρ θα τρέξουν μέσα στα επόμενα 24ωρα με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Την ίδια ώρα βέβαια, στην Βαρκελώνη εμφανίζονται οι πρώτες εκδήλωσες μίσους με αποδέκτη τον Βραζιλιάνο άσο, με μία μερίδα θερμόαιμων πλην όμως… δημιουργικών οπαδών των «μπλαουγκράνα», να… στολίζει τα πέριξ του Καμπ Νου με αφίσες που παρουσιάζουν τον Νεϊμάρ ως καταζητούμενο.

«Σε ψάχνουμε προδότη. Μακριά από την Μπαρτσελόνα οι μισθοφόροι. Μόνο παίκτες που αγαπούν τη φανέλα», είναι το οργισμένο μήνυμα των οπαδών, που πλαισιώνει την φωτογραφία του παίκτη.

To Top