«Πετάει για Αγγλία ο Άντονι, ώστε να καταθέσει στις αρχές για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν»

Για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν θα κληθεί να απαντήσει ο Άντονι στις αρχές της Αγγλίας, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Sun.

Εκεί αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για ξυλοδαρμό  της πρώην συντρόφου του, Γκαμπριέλα Καβαλίν, όπως και έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Το βρετανικό ταμπλόιντ μεταφέρει πληροφορίες από πηγή του περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή: «Ο Άντονι είναι ανένδοτος ότι δεν έχει κάνει τίποτα κακό και θέλει να βρεθεί προ των αρχών γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει. Θα τους παραδώσει ό,τι θέλουν να δουν, συμπεριλαμβανομένου και του κινητού του τηλεφώνου», ανέφερε.

«Θέλει να αθωωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο χωρίς περισπασμούς», συμπλήρωσε σχετικά με την επόμενη μέρα για τον 23χρονο εξτρέμ.

Μάλιστα, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, με δάκρυα στα μάτια, υπερασπίστηκε τη θέση του δηλώνοντας πως: «Ξέρω την αλήθεια και θα βγει. Είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι δεν άγγιξα ποτέ γυναίκα και θα βρω τα στοιχεία. Δεν έχω ασκήσει ποτέ σωματική βία», εξήγησε μεταξύ άλλων.

Απ΄τις αρχές του μήνα, ο Άντονι βρίσκεται στο Σάο Πάολο έχοντας τεθεί εκτός ομάδας λόγω των κατηγοριών που τον βαραίνουν.

To Top