ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πετάει για Αθήνα με το μυαλό στη Λιόν

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πετάει για Αθήνα αφού προπονηθεί στο Αλεξάνδρειο, αλλά στο μυαλό όλων είναι η ρεβάνς με τη Βιλερμπάν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κίτρινοι κατεβαίνουν στην Αθήνα με δύο απουσίες. Δεν θα παίξει ούτε ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, ούτε ο Γουίλ Κάμινγκς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Θλάση στον προσαγωγό ο ένας, θλάση στον τετρακέφαλο ο άλλος.

Ο Κάμινγκς θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, για να ταξιδέψει και στη Λιόν, εξαντλώντας τις λίγες πιθανότητες που έχει για να παίξει με την Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ το βράδυ της Τρίτης.

Ουσιαστικά ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορεί να είναι έτοιμος 100% σε καμία των περιπτώσεων, αλλά επειδή είναι σκληρός χαρακτήρας και πολύ δυνατός οργανισμός, έχει ελπίδες να μπει και να βοηθήσει στην προσπάθεια του Άρη να φύγει με τη νίκη και την πρόκριση από την Γαλλία.

Οι παίκτες του Άρη καλούνται να διαχειριστούν δύο απαιτητικούς αγώνες σε 48 ώρες, τα προβλήματα τραυματισμών που και πάλι τους ταλαιπωρούν, όπως και το ενδιάμεσο ταξίδι από τα δύο παιχνίδια, καθώς η αποστολή από την Αθήνα δεν επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, αλλά φεύγει για τη Λιόν.

To Top