ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Πετάει” για Βουκουρέστι, είναι πρώτη φορά πλήρης!

Για το Βουκουρέστι αναχωρεί σε λίγη ώρα η αποστολή του Άρη προκειμένου να δώσει αύριο το – κατά πάσα πιθανότητα – τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας. Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι στην αποστολή υπάρχει και ο Βίκτορ Σανικίτζε, ο οποίος θα πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, ωστόσο χθες έκανε πρώτη φορά προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και αυτό ήταν αρκετό για να αποφασιστεί να ακολουθήσει την αποστολή και να παίξει αύριο για πρώτη φορά.

Ο Άρης ολοκληρώνει τα φιλικά του επί ρουμανικού εδάφους και στον Δημήτρη Πρίφτη δίνεται η ευκαιρία έστω και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και να μπορέσει να διαπιστώνει δυνατότητες και αδυναμίες από μία πλήρη ομάδα, όπως ακριβώς την είχε σχεδιάσει το καλοκαίρι.

Οι κίτρινοι έχουν παρουσιάσει αρκετά προβλήματα και αδυναμίες επειδή δεν έχουν δουλέψει όλοι μαζί στην προετοιμασία και ειδικά στην επίθεση είναι μεγάλα τα χρονικά διαστήματα που η ομάδα του Πρίφτη δυσλειτουργεί και δεν έχει σωστή επικοινωνία. Ακριβώς πάνω σε αυτά δουλεύουν οι κίτρινοι στις προπονήσεις, ευελπιστώντας ότι η προσθήκη του Σανικίτζε θα βοηθήσει άμεσα στην βελτίωση της κατάστασης.

To Top