ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετάει για Βουκουρέστι με μοναδικό στόχο την πρόκριση

Αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για το Βουκουρέστι η αποστολή του Άρη, όπου αύριο (20:00) θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου για τον αγώνα- ρεβάνς στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.
Η κιτρινόμαυρη αποστολή το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι («Stadionul Giulesti»). Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 20:00 (ενεργοποίηση–προετοιμασία αγώνα), ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των κιτρινόμαυρων, Απόστολου Τερζή και ενός ποδοσφαιριστή.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League.

Ο Τόλης Τερζής έκανε χθες τις τελικές δοκιμές του, κυρίως στο κομμάτι της τακτικής, μιας και για την ενδεκάδα, λογικά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Η επιστροφή του Νταρίντα στο κανονικό πρόγραμμα, ξεκαθάρισε τα πράγματα. Πλέον πολύ δύσκολα θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το σχήμα που παρατάχθηκε στον πρώτο αγώνα, με μοναδική αλλαγή αυτή του Χουτεσιώτη αντί του Κουέστα, που τραυματίστηκε και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι.

To Top