ΜΠΑΣΚΕΤ

“Πετάει” για Μιλγουόκι ο Αγγέλου – Το πρόγραμμά του με τους Μπακς

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναχωρεί σήμερα για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να συμμετάσχει στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας ως μέλος του τεχνικού τιμ των Μπακς. Πρώτος σταθμός του τεχνικού του Άρη είναι το Μιλγουόκι.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αύριο (2/7) είναι προγραμματισμένο το πρώτο μίτινγκ της ομάδας των Μπακς για το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και θα ακολουθήσιε το γεύμα όλων των μελών της ομάδας.

Την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των Μπακς στο Μιλγουόκι και την Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για το Λας Βέγκας, όπου και θα δώσει αγώνες έως τις 17 Ιουλίου. Πρώτο παιχνίδι των Μπακς είναι την προσεχή Παρασκευή (06/07) κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Πέρα από τη συμμετοχή του στο Σάμερ Λιγκ, ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει επί αμερικανικού εδάφους επαφές και για θέματα του Άρη, πρωτίστως θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με τον Λάκι Τζόουνς, στον οποίο ο Άρης έχει κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο.

To Top